یکی از رویاهای من و بسیاری از علاقه مندان عکاسی از اعماق آسمان است. اجرامی مانند خوشه*های کروی، خوشه*های باز، کهکشانهای بسیار زیبا و دوردست و .... اما برای این کار ابزار مناسب نیاز است. تلسکوپ با قدرت اپتیکی مناسب ( ترجیهاً شکستی و آپورکروماتیک یا بازتابی مدل RC) سه پایه بسیار دقیق ( مانند سه پایه*های Takahashi، Vixen، Astrophysicse و ... ) دوربین مناسب و بسیاری از ابزارهای جانبی.. اما می توان اینها را به صورت کم کم و در طی مدتی تهیه کرد و تصاویر زیبایی از آسمان تهیه کرد. نمونه*ای از آن را برای شما به نمایش می گذارم که تنها حاصل چهار فریم 2 دقیقه ای است.
آيا مى توان با دوربين عكاسى نيكون و كانن از اعماق آسمان عكاسى كرد؟
بله از این دوربین*های برای عکاسی از اعماق آسمان می توان استفاده کرد. اما دوربین کانن canon از کیفیت بهتری برخوردارند.
[COLOR="#0000FF"]
[B]تصويري جذاب از بارش باراني نور در ميان كهكشان راه شيري
يك ستاره*شناس آماتور توانسته در فرصتي استثنايي تصاويري از سه پديده طبيعي خيره*كننده شفق قطبي، كهكشان راه شيري و يك دنباله*دار را در يك قاب ثبت كند.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تصاوير توسط «تامي الياسن» از نروژ در ابتداي فصل نمايش شفق*هاي قطبي گرفته شده است.
[ATTACH=CONFIG]1117[/ATTACH]
در يكي از تصاوير، كل قاب با ميلياردها ستاره منظومه شمسي پر شده و نمايشي از رنگهاي سبز شفق قطبي نيز در ميان آنها ديده مي*شود.
در تصوير ديگر مي*توان بارش باران مانند جلوه*هاي سبز رنگ را بر روي زمين به همراه عبور يك دنباله*دار از ميان آن مشاهده كرد.
تصوير بعدي نشانگر يك نور سبز كماني در آسمان است كه انحناي زمين را در ميان ستارگان دنبال مي*كند.
پرتو سبز شفق قطبي در آسمان شب كه انحناي زمين را دنبال مي*كند
[ATTACH=CONFIG]1118[/ATTACH]
الياسن 33 ساله كه كار واكسيناسيون ماهي*هاي قزل*آلا را بر عهده دارد، به نقاط مختلف كشورش سفر كرده و تصاوير زيبايي از پديده* آسماني شفق قطبي كه در عرض*هاي بالاتر، از نماي واضح*تري برخوردارند، ثبت مي*كند.
وي همچنين در اوقات فراغت خود به عكاسي از شب، چشم*انداز و گذر زمان مي*پردازد.
«الياسن» اين تصاوير را از فراز روستاي ايفجورد (Ifjord) گرفته كه تنها 10 سكنه داشته و 130 كيلومتر تا نزديكترين شهر فاصله دارد.
بارش باران*مانند نور شفق قطبي در ميان كهكشان راه شيري
[ATTACH=CONFIG]1119[/ATTACH][/B][/COLOR]
درود بر شما دوستان دیدم بحث سر عکاسی از اجرام عمقی هست گفتم اگه این متن رو که ترجمه خودم هست بخونید شاید راهنمایی تون کنه
www.beyondsky.blogfa.com
ولی من تو بیشتر مقالهایی که خوندم و عکسهای گرفته شده رو دیدم ccd بهترین ابزار برای عکاسی با نوردهی زیاد هست در واقع به جای اینکه پول درربین کانون های بالای 1میلیون رو بدی یک عدد ccd فوق العاده می تونی با مارک orion بخری.
mohammad_reza نوشته: ولی من تو بیشتر مقالهایی که خوندم و عکسهای گرفته شده رو دیدم ccd بهترین ابزار برای عکاسی با نوردهی زیاد هست در واقع به جای اینکه پول درربین کانون های بالای 1میلیون رو بدی یک عدد ccd فوق العاده می تونی با مارک orion بخری.
کار با ccd نیسبت به کار با dslr خیلی سخته.شما برای گرفتن یک عکس رنگی با نوردهی 3 ساعت باید 3بار فیلتر عوض کنی و در هر رنگ اصلی 3 ساعت نوردهی کنی و خیلی کار های دیگه.البته مزایایی هم داره ولی به نظر من با یک دوربین modified هم میشه کارهای عالی کرد.
در ضمن تا جایی که من میدونم اوریون ccd فوق العاده نداره.اکثر عکاس های حرفه ای(حرفه ای به معنی واقعی) مثل رابرت گندلر از مدل stl 11000 استفاده می کنند.
عکاسی اعماق آسمان مهشره شبهای زیادی رو باهاش صبح کردم اما هیف که چند ساله به دلالیلی ازش دور افتادم.:-(به زودی از سر میگیرمش با یه تلسکوپ و دوربین تازه
با سلام به دوستان ایندفعه تو سایت telescope.comمی گشتم تو قسمت عکاسی اعماق اسمان یک عکس با تلسکوپ "10 ریچی کرتین gso گرفته شده با Orion SteadyStar Adaptive Optics Guiderوccd:QHY9[ATTACH=CONFIG]1258[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1258[/ATTACH]از m83[ATTACH=CONFIG]1259[/ATTACH]با چه کیفیتی عالی اما این عکس[ATTACH=CONFIG]1260[/ATTACH]با تلسکوپ "8ریچی کرتین gso گرفته شده[ATTACH=CONFIG]1261[/ATTACH]کیفیت رو مقایسه کنید.
مطمئنا عکس گرفته شده با 10 اینچ کیفیت بهتری داره ولی علت بد بودن عکس 8 اینچ یکی کش اومدن تصویره(یعنی تلسکوپ خوب هدایت نشده) و اینکه ادیتش به خوبی ادیت عکس 10 اینچ نیست.
حالا ممکنه مسائل دیگه ای هم مثل الودگی نوری و هوا هم تو این اتفاق دست داشته باشن.
اما خداییش 10 اینچه چه عکسیه شده. در حد عکسای هابل.