در ايران چارا به آماتور ها توجه نمي شه؟!؟!؟!؟!؟!؟!...........
عجيبه در همه جاي دنيا (به غير از ايران )آماتور ها يه جور عصا هستند براي پيشرفت جوم و كمك كي كنند به حرفه اي ها اما در ايران اينجور نيست و توجهي به آماتور ها نمي شه دليلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر شا دوست عزیز
لازم است که بگم در ایران بسیار به این موضوع توجه شده و موضوع ستارهشناسی آماتوری ( علاقهمندان ) در کشورهای دیگر بر اساس مسائل مالی و تحقیق شخصی پیگیری می شود. اکنون در ایران رویکر به سوی کمکهای شخصی پیش می رود.
ستاره شناسان حرفه ای رو ما هنوز ندیدیم توی ایران تا بخوایم کمکشون کنیم
راستی اصلا چند تا ستاره شناس حرفه ای داریم توی ایران که واقعا روی پروژه های علمی دارن کار می کنن ؟
اما به قول آقای ایکس (منجم حرفه ای)آمانور ها فقط باید یه آسمان نگاه کنند و لذت ببرند............
جواب:پس چه فرقی با مردم آدی داریم!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
مگه بدون داده ی علمی هم می شه لذت برد؟؟؟؟؟؟؟.....
سلام
خیر آماتورها هم باید مطالعه کنند ابزاری که استفاده میکنند، آنچه در آسمان می بییند، حتی مکان یابی رصدگاه و غیره، همگی نیاز به مطالعه داره. به همین دلیل آماتورها باید هرکدوم بالاخره در بخشی مطالعه ی خاص داشته باشند. این شخص کاملاً مشخصه که حرفه ای هم نیستند که چنین فرموده ای دارند.
ه تنها ايشون كه حرفه اي هستند اين چنين حرفي رو ميزنند بلكه بسياري از حرفه اي هاي ديگر هم من به شخصه از زبان خودشان شنيده ام كه از اين گونه نظر ها را دارند.
کیهانشناسی در ایران واقعا حرفه ای خیلی پیشرفت کرده اس. مقالات حرفه ای دکتر تکوک و قرار خسروشاهی همه جا مطرح هستند.دکتر محمد وحید تکوک اکنون در دانشگاهرازی کرمانشاه درس میدهند و صاحب نظر در زمینه فضا مکان دوسیته و مباحث کیهانشناسی مربوطه هستندو تئوری های ایشان در جهان مطرح است.و نیز شاگردان ایشان.
خوشحالم که کیهانشناسی در ایران پیشرفت کرده.هرچند هنوز جایگاه خودش را در داخل نیافته و اکثرا خارج از کشور فعالیت میکنند.شاید با اجرای پروژه رصدخانه ملی شرایط بهتر هم شود.
اما بله،منجم حرفه ای داریم.دکتر تکوک.ستاره.قرار خسروشاهی.منصوری.ومیرترابیو........کار همه در جهان مطرح است.
منظوزتون از اینکه در جهان مطزح هستند چیه؟
درود
تو ایران به ستاره شناسان حرفه ای توجه میکنن که به آماتورها توجه کنن؟؟؟؟
این سوال مهم تره : تو ایران چقدر به علم توجه میشه؟؟؟؟؟؟
جواب سوالت توی این سواله :!: :!:
شاید تو ایران آنقدر که باید و شاید به منجم ها توجه نشه اما بیشتر منجمان ایرانی در سطح جهانی مطرح هستند به طوری که 2 تا از پروژه های سال جهانی نجوم ( جهان در شب و صلح ستارگان ) پدید آورندگان ایرانی دارند و پروژه ی بزرگی مثل جهان در شب به سرپرستی آقای تفرشی داره به کار ادامه می ده .
یا عکس های آقای ابوالفتح مرتبا در مجله های خارجی چاپ می شه.
ما فقط بلدیم بهانه بگیریم !آیا پروژه ای علمی و دقیق انجام دادیم که قابل استناد باشه و بشه فلان جا گفت که من بواسطه ی انجام این پروژه زحمت کشیدم اما به من توجهی نشد؟
حتی همین رصد هایی که انجام می دیم.
چند نفر از ما برگه های گزارش رصد داریم؟
چند نفر بلیدم از رصد هامون اسکچ بکشیم و می کشیم ؟
ما حتی رصد کردن هامون هم تفریحی و به عنوان سرگرمی هست و نه علمی و شاید بزرگ ترین دلیل ابنکه تا الان هیچ جرمی از سوی ایرانی ها کشف نشده ، همین ننوشتن گزارش و دقیق و علمی رصد نکردن باشه در حالی که در ایران ما شاهد وفور ابزار های بزرگ و دقیق در بین آماتور ها هستیم.
قبول کنید که خیلی از ما ها هنوز با منجم آماتور شدن کلی فاصله داریم.
هر کس که 2 تا کتاب می خونه و 2 تا کلاس می ره اسم خودش رو می ذاره منجم آماتور در حالی که ممکنه حتی تا پایان دوران فعالیتش حتی 1 پروژه ی درست و حسابی انجام نده.
نجوم همش تحقیق و انجام کار های عملیه و در ایران هیچ توجهی بش نمی شه.
ما آماتور ها خودمون هم به خودمون و به رشتمون توجه نمی کنیم و حالا انتظار توجه از طرف کی رو داریم ؟