پس مشکل روش فوکوس کردنتونه! از لایو ویو استفاده کنید حتما. هم وقت کمتری میگیره و هم دقیق تره. فرقی نمیکنه شما روی چه جرمی فوکوس کنید. فوکوس برای همه ی اجرام آسمانی یکسانه (چون همه در بینهایت قرار دارند). روی یک ستاره ی پرنور با لایوویو فوکوس کنید و بعد برید سراغ جرم مورد نظر.
عکس m20 خوب نیست. خوب ترک نشده. باید نوردهی رو کم میکردید.
M22 خیلی خوبه. اگر میشد رنگ ستاره ها رو بهتر بیرون بکشید تصویر بسیار بهتری داشتید.
با این حساب احتمالا خودم دارم در ادیت بعضی از عکسام رو از بین می برم، چون رنگ ها در M22 درست بودن، ولی من فکر کیدم بهتره که با استفاده از نویز گیری فتوشاپ رنگ اون ها رو از بین ببرم!!! پس از تخریب رنگ های واقعی، ادامه ادیت رو انجام دادم! در عکس زیر این تخریب رو انجام ندادم، فکر کنم خیلی بهتر شد:
سلام آقا مهدی شما این عکسا رو با چه بزرگنمایی میگیرین؟
نمیشه از سیارات هم بذارین؟
esi_96 نوشته: سلام آقا مهدی شما این عکسا رو با چه بزرگنمایی میگیرین؟
نمیشه از سیارات هم بذارین؟
از اون جایی که در عکاسی دیپ اسکای (عمق آسمان) از چشمی استفاده نمیشه، نمی دونم بزرگنمایی من چقدره اما میدان دید رو می تونین با توجه به عکسام تقریبا حساب کنید (البته فرمول داشت که من یادم نمیاد). ولی در کل با چشمی نیست مستقیم از کانون تلسکوپه.
عکاسی حرفه ای از سیارات با وبکم انجام میشه که من الآن ندارم و از سیارات عکاسی نمی کنم. با دوربین هم میشه البته اما کیفیت خوبی نداره.
البته با دوربين هم با كيفيت عالى و بهتر از وب كم ميشه ولى بايد فريماى زيادى گرفت كه هم خيلى طول ميكشه و هم ممكنه با خطاى كوچيک تو تركينگ، سوژه جا بجا بشه كه اونم تو اديت قابل حله ولى بسيار زمان بره.
و بالاخره نخستین سایت تخصصی عکاسی نجومی فارسی آغاز به کار کرد! دیروز سایت تخصصی "نگاره های آسمان"، در حالی افتتاح شد که نیاز همچین پایگاهی شدیدا در جامعه عکاسی نجومی ایران احساس می شد. بار ها در سایت هایی مثل akkasee.ir و foto.ir، عکس های خوبی از عکاسان نجومی آماتور دیدیم که انتقاد هایی که به اون ها میشد، عموما اصلا وارد نبود و کاملا در تضاد با اصول و عمل عکاسی نجومی بود. حالا امیدوارم آینده خوبی با همکاری و استقبال عکاسان آماتور از این جور کار ها، در راستای این نوع عکاسی در پیش داشته باشیم. و این مژده رو هم میدم که تا چند روز دیگه، دومین سایت تخصصی در همین زمینه افتتاح خواهد!! و در واقع ما به فاصله چند روز، شاهد آغاز به کار دو مرکز اینترنتی تاثیر گذار در زمینه عکاسی از آسمان خواهیم بود.
هم اکنون می تونید از این سایت اینترنتی در آدرس
عکاسی نجومی ، نگاره های آسمان skypix.org بازدید کنید و به محض آغاز به کار پایگاه دوم در طی روز های آینده، حتما این جا اعلام خواهم کرد.
اميدوارم يكيشون كاسبى اونيكيو كساد نكنه.
قيافه شمارم ديديم.:wink:
پیش از اینکه خبر آغاز به کار سایت دوم عکاسی نجومی رو بدم، خبری از راه افتادن یک دانش نامه عکاسی نجومی رو میدم!! "ویکی نجوم" که مدتی پیش توسط عده ای از منجمان آماتور ایران (با مدیریت آقای مصطفی امام) راه اندازی شد، تا کنون با تلاش افراد مختلف در ویرایش مطالب و ایجاد صفحات مختلف دانشنامه خوب جلو رفته و دیشب در اواخر شب، بخش عکاسی ویکی نجوم هم راه اندازی شد. می تونید هر کدوم از مطالب ویکی نجوم و قسمت عکاسی رو با استفاده از منایع معتبر ویرایش کنید یا از مطالب اون ها استفاده بفرمائید. هم اکنون ویکی نجوم در لینک زیر:
ویکی نجوم
وقسمت عکاسی دانشنامه در لینک زیر:
رده:عکاسی نجومی - ویکی نجوم
در دسترس هستند. البته بخش عکاسی هنوز چیز خاصی نداره و کامل شدنش زمانبر خواهد بود.
ادرسی که دادی فیلتره!!!!:oops:
parinaz نوشته: ادرسی که دادی فیلتره!!!!:oops:
الآن همه رو چک کردم، همه باز بودن و هیچ کدوم فیلتر نبود.