mohammad_reza نوشته: به نظره من قسمت مناسبی از اسمان رو انتخاب کردی باعث شده زیبایی خاصی پیدا کنه
نوردهی خیلی خوبی داشتی
عکست رو یک ادیت کوچیکی کردم خوب شد؟
[ATTACH=CONFIG]1538[/ATTACH]
در مورد ادیت خیلی نمی دونم، عکس رو که نگاه می کنم ادیت خودم رو بیش تر می پسندم البته دلیلش رو نمی دونم، شاید یه کم مصنوعی شده یا شاید هم به خاطر خراب شدن عکس در گوشه ی بالا، راست و پایین، چپ باشه که به خاطر فیلتر آلودگی نوری باشه. گوشه های فیلتر گوشه ی عکس رو خراب کردن و سایه انداختن، عکسی از مثلث تابستانی هم گرفته بودم که به همین دلیل خیلی بد شد و اطرافش واقعا تغییر رنگی داشت که در پردازش کاملا خودش رو نشون میده. اما از ذات الکرسی عکس دارم که اصلا این سایه وجود نداره؛ حالا چرا؟!!
اون ادیتی که من انتظارش رو از این بخش راه شیری دارم، چنین ویرایشی هست:
http://www.astropix.com/HTML/SHOW_DIG/Su...iangle.HTM
حتما دفعه ی بعد تلاشم رو می کنم که روش های دیگه ای برای عکاسی و پردازش تصویر این ناحیه رو امتحان کنم. نظر در مورد اینکه ادیت شما خوب هست یا نه بمونه با آقای only orion.
مهدی ناصری نوشته: اجرام صورت فلکی دجاجه
Canon EOS 50D modified,Canon EF-S 18-55 mm @ 24 mm,f/4,Exposure:6*300 sec,ISO:1600,mount:EQ5 SynScan,Filter:Orion SkyGlow Imaging Filter
این عکس از صورت فلکی دجاجه یا قو هست که یکی از صورت های فلکی مثلث تابستانی هست و در بخش غنی راه شیری قرار گرفته. در تصویر بالا سحابی آمریکای شمالی یا NGC7000 و سحابی های اطراف ستاره ی صدر به نام IC1318 به صورت کاملا واضح دیده میشه. سعی می کنم در یک پست اجرام موجود در این عکس به علاوه ی ستاره های صورت فلکی رو روی تصویر مشخص کنم. چون عکس اولین عکس من به این سبک بود خوشحال میشم نظرات رو بشنوم.
بسیار عالی!
عکس مشکل خاصی نداره. فقط یک نکته ای در تمام عکس هایی که از قسمت های پرنور راه شیری گرفته میشه هست و اون تعداد بسیار زیاد ستاره هست. عکاس های حرفه ای معمولا یک عکس Ha رو پایه قرار میدن که ستاره های کمنور تو اون عکس تقریبا ثبت نمیشن و برای رنگی کردن و طبیعی کردن عکس نوردهی های LRGB انجام میشه که فقط در L ستاره ها به خوبی ثبت میشن. این کار با ccd انجام میشه و با دوربین های DSLR شما برای بیرون کشیدن سحابی ها از بین تعداد زیاد ستاره باید دیافراگم رو ببندید و در ادیت هم ستاره های کم نور رو کمنور تر کنید.
لنز بهتر هم میتونست خیلی تاثیر داشته باشه در زیبایی بیشتر عکس ولی با این لنز هم کارتون عالیه.
تبریک میگم.
منم موافقم كه ستاره ها خيلى زياد شدن.
فیلتر اچ آلفا و لنز بهتر متاسفانه فعلا ندارم! ولی دیافراگم بسته رو حتما امتحان می کنم؛ منتها مشکل بالا رفتن زمان نوردهی هست که زمان زیادی رو می گیره.
اجرامی که خودم دیدم رو تو عکس مشخص کردم، به خاطر تعدد ستاره خوشه هایی مثل ام 29 و 39 رو ندیدم.
عکس اصلی:
تصویر همراه نام اجرام:
اینم عکس من با موبایل گرفته شده (12 m.p) [ATTACH=CONFIG]1540[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1541[/ATTACH]
این شب ها نزدیک صبح اگر به افق شرقی نگاه کنید، جبار به طور کامل طلوع کرده، زهره در بیش ترین کشیدگی قرار داره و مشتری به همراه دبران، قلائص و پروین بالاتر از جبار دیده میشن. در عکس زیر برای محو شدن ستاره ها از فیلتر دیفیوزر cokin p830 استفاده شده. عکس در ایزوی 3200 با 30 ثانیه نوردهی در دیافراگم 3.5 توسط لنز 18-55 گرفته شده.
دروبین رو بر روی مقر گذاشتید؟
mohammad_reza نوشته: دروبین رو بر روی مقر گذاشتید؟
بله، به خاطر کادر میگید؟ البته مقر خاموش بود.
amir adib نوشته: اینم عکس من با موبایل گرفته شده (12 m.p) [ATTACH=CONFIG]1540[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1541[/ATTACH]
ممنون آقای ادیب.
من یه نکته در مورد این سوژه عکاسیتون بگم البته شایدم یه پیشنهاد...
شبها وقتی لامپ های پل سفید رو روشن میکنن پرتو های نور به صورتی خییییلی زیبا از پایه های پل به سمت آسمون میره.
چندین بار دیدم که پایان نور به زهره یا مشتری ختم شده.
خیلی خیلی زیبا بود