10-27-2009, 11:01 AM
سلام دوستان عزیز.... راستش من زیاد تو علم ستاره شناسی خبره نیستم ولی خیلی به این رشته علاقه دارم...راستش چندتا سوال دارم که خیلی وقته تو سرم داره می چرخه اگه بتونید کمک کنید ممنون می شم...
اول قدم به قدم می رم جلو ببینید اثبات من درست بوده یا نه... ممنون
1- اینکه می گن ستاره هایی که ما الان داریم توی آسمون می بینیم مربوط به زمان های قبل می شه و شاید حتی الان ازبین رفته باشن درسته؟
2- اگه قضیه بالا درست باشه دلیلش مربوط به این می شه که نوری که از اون ستاره ها به ما می رسه با تاخیر درسته؟
3- این تاخیر به خاطر مصافت زیادی که این ستاره ها از ما دارن درسته؟
4- پس می تونید به صورت تئوری بگیم که اگر ما از کره زمین با یه فضا پیما دور بشیم و مصافت زیادی با زمین داشته باشیم و با یک تلسکوپ قوی به زمین نگاه کنیم باید گذشته زمین رو ببینیم!!! 0البته فکر کنم همچین کاری رو توی عمل نشه انجام داد درسته؟)
اول قدم به قدم می رم جلو ببینید اثبات من درست بوده یا نه... ممنون
1- اینکه می گن ستاره هایی که ما الان داریم توی آسمون می بینیم مربوط به زمان های قبل می شه و شاید حتی الان ازبین رفته باشن درسته؟
2- اگه قضیه بالا درست باشه دلیلش مربوط به این می شه که نوری که از اون ستاره ها به ما می رسه با تاخیر درسته؟
3- این تاخیر به خاطر مصافت زیادی که این ستاره ها از ما دارن درسته؟
4- پس می تونید به صورت تئوری بگیم که اگر ما از کره زمین با یه فضا پیما دور بشیم و مصافت زیادی با زمین داشته باشیم و با یک تلسکوپ قوی به زمین نگاه کنیم باید گذشته زمین رو ببینیم!!! 0البته فکر کنم همچین کاری رو توی عمل نشه انجام داد درسته؟)