|
برگ 1 از 1
|
[ 14 نوشته ها ] |
|
| نویسنده |
پیام |
|
dahr
|
نوشته شده: سه شنبه Jul 13, 2010 11:26 am
|
|
پیوستن: یک شنبه Jul 04, 2010 12:06 pm نوشته: 47
|
|
سلام به می خواستم ببینم که میشه به صورت انلاین از خود سایت اوریون خرید کرد؟
|
|
 |
|
blade
|
نوشته شده: سه شنبه Jul 13, 2010 1:32 pm
|
|
پیوستن: آدینه Jan 22, 2010 12:33 am نوشته: 32 شهر: سحابی شکارچی
|
|
دوست عزیز فکر می کنم انجام شدنی باشه ولی ارسال آن تقریبا غیر ممکن است. به دلیل رابطه ایران و خیلی مسایل دیگه ارسال غیر ممکن است. به نظر من اگر شما از ایران اپتیک خرید بکنید دردسر کمتری داره.
_________________ نا برده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
فتوبلاگ من http://milad.aminus3.com
میلاد محقق
|
|
 |
|
dahr
|
نوشته شده: سه شنبه Jul 13, 2010 5:35 pm
|
|
پیوستن: یک شنبه Jul 04, 2010 12:06 pm نوشته: 47
|
|
این جا جند تا سول پیش میاد 1- ایا فقط با کارت های اعتباری امریکا میشود هزینه را پداخت 2-قیمت یک تلسکوپ تا به ایران برسه چه قدر تغییر میکند
|
|
 |
|
astronomer50
|
نوشته شده: سه شنبه Jul 13, 2010 6:09 pm
|
|
پیوستن: یک شنبه May 09, 2010 4:04 pm نوشته: 269 شهر: جایی که راه شیری پیداست!
|
|
دوست عزیز چرا شما اصرار دارید که از سایت اوریون خرید کنی؟؟
از ایران اپتیک تلسکوپ بخری خیلی بهتره تا تقریبا 1 ماه در انتظار تلسکوپت باشی !!!
فکر کنم اصلا شدنی نیست چون اونا از آمریکا 1 تلسکوپ واسه ی شما نمی فرستند.
_________________ فراموش کن چیزی را که نمی توانی به دست بیاوری به دست بیاور چیزی را که نمی توانی فراموش کنی (شکسپیر)
http://skyatnight.aminus3.com
|
|
 |
|
Astronomer169
|
نوشته شده: آدینه Jul 30, 2010 4:05 am
|
|
پیوستن: آدینه Jul 30, 2010 3:57 am نوشته: 9
|
|
سلام بنده خدا حق داره! به خاطر تنوع محصولات! قیمت نسبتا پایین! منم تو فکرش بودم!ولی همون طور که گفتن نشدنی!هم سیاسی هم داخلی! غیر از هزینه پست و ایمنی محصول سفارش داده شده باید یه چیزی حدود 80% قیمت محصول پول گمرک بدید!ایران اپتیک تنوع چندانی نداره!ولی آسمان شب چرا! البته قیمتهای تلسکوپ تو ایران تقریبا برابره!من خودم از قیمت ابزار های نجومی تو ایران ناراضی ام ولی چی میشه کرد؟!
|
|
 |
|
doctorp30
|
نوشته شده: آدینه Jul 30, 2010 11:42 am
|
|
پیوستن: سه شنبه Jun 05, 2007 4:35 pm نوشته: 416 شهر: كهكشان M81
|
|
دوست عزیز مقایسه ی ایران اپتیک با آسمان شب کاری بسیار نا درسته. آسمان شب در تهرانه ، پشتیبان مالی بسیار زیادی داره و منجم بودن یا نبودن شما براش فرقی نداره و برای هیچ کس تفاوتی قائل نمی شه در حالی که ایران اپتیک یه فروشگاه اینترنتی مستقر در اهوازه ( تفاوت بین پایتخت با اهواز زمین تا آسمونه ) ، حامی مالی نداره و به تنهایی توسط خسرو جعفری زاده اداره می شه و برای منجمان شرایط بسیار انعطاف پذیری داره. بهتره این مقایسه به هیچ عنوان صورت نگیره
_________________ عضو هیئت سرپرستی انجمن نجوم افلاک http://www.kiarash.aminus3.com
کیارش مشعوفی
|
|
 |
|
Astronomer169
|
نوشته شده: یک شنبه Aug 01, 2010 1:29 am
|
|
پیوستن: آدینه Jul 30, 2010 3:57 am نوشته: 9
|
|
درسته حرفاتون رو قبول دارم! من شناختم از ایران اپتیک به همون اندازه ی اطلاعات سایت ایران اپتیکه! اینکه گفتید انعطاف پذیریه بیشتری برای منجما داره منظورتون چیه!؟ چه شرایطی؟! اگه میشه یه کم به سایت ایران اپتیک برسید! من اون چیزی که دیدم رو گفتم و اصلا هم طرف هیچ فروشگاهی رو نگرفتم! البته اینجا بحث خرید تلسموپه!
|
|
 |
|
برگ 1 از 1
|
[ 14 نوشته ها ] |
|
تالارهای گفتگو »
ابزارهای ستاره شناسی »
تلسکوپ
اکنون هست |
;کسانی که اکنون در این تالار هستند: کاربری نام ننوشته است کاربر و 1 میهمان |
|
شما می توانید سوژه تازه در این تالار بنویسید شما نمی توانید به سوژه ها در این تالار پاسخ دهید شما نمی توانید نوشته های خود را در تالار ویرایش کنید شما نمی توانید نوشته های خود را در این تالار پاک کنید شمانمی توانید در این تالار پیوست بفرستید
|
Copyright 2007 - 2010- By AstroTalk . All rights reserved. | Powered by
phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008, 2009, 2010 phpBB Group
All icons are from Crystal project, thanks to Everaldo. The header image, Empyrean, is just a glimpse of Greg Martin's artistic works!