مسئله فیزیک
#21
این مثالها فقط برای درک بهتره نه فهمیدن بصورت کامل منم الان دارم مطالب رو میخونم و قسمتهایی از اونا رو براتون میزارم راستش درکش سخته. ....فکر کنم باید فیلمهای مستند هاوکینگ رو هم دو باره ببینیم مطمئن هستم خیلی بیشتر از این نوشته ها اطلاعات میدن. ..خوشحالم که کنجکاوی شما باعث شد منم این مطالب رو خوب بخونم هر چند بحث سنگینیه. اگه فیلمها ر نداری بگو تا یه جوری واست بفرستم..دوبله فارسی هستن به این این آدرس هم یه سری بزن ......http://parallel-universe.blogfa.com/post...-های-موازی

چگونه این پدیده را درک کنیم؟

برای درک این پدیده که کاملا غیر ممکن به نظر می رسد، باید بسیار بسیار کوچک اندیشید، حتی کوچکتر از اتمها، الکترونهایی که به دور هسته اتم در گردشند، در آن واحد در حالتهای چند گانه حرکت می کنند که ثابت کردن آنها تقریبا غیر ممکن است. به بیان ساده تر می توان گفت زمانی که فردی در شهر اکلاهاما به دیدن مادر خود می رود در جهان موازی که ذرات اتمی وی در آن حضور دارند همان فرد در خانه مشغول تماشای تلویزیون است.

به گفته دانشمندان شاید این پدیده کاملا غیر واقعی به نظر آید اما بر پایه علم حقیقی رخ می دهد. بر اساس یکی از نظریه های فیزیکی زمانی که پدیده ای در یک حالت مشاهده می شود این پدیده جهان را به دو بخش تقسیم می کند. نظریه چند حالتی بر این پایه استوار است که جهان فعلی طی مشاهده انسان متوقف شده و انسان تنها یکی از واقعیات در حال وقوع را مشاهده می کند. برای مثال می تواند توپ فوتبال را ببیند که در هوا در پرواز است، اما شاید در جهان موازی این توپ در همان لحظه سقوط کرده باشد و یا شاید اصلا فردی در آن لحظه مشغول بازی فوتبال نباشد.

بسیاری از فیزیکدانان بزرگ پایه های علمی جهان چند حالتی را حتی اگر نتوان آن را به اثبات رساند قبول دارند. "شان کرول" از موسسه تکنولوژی کالیفرنیا یکی از این فیزیکدانان بوده و معتقد است تا زمانی که نتوان تمدنهای فوق پیشرفته بیگانه را تصور کرد که پی به واقعیت این نظریه برده اند، انسانها تحت تاثیر امکان وجود جهانهای دیگر قرار نخواهند گرفت. وی در عین حال معتقد است هرگز فردی قادر به ابداع دستگاهی نخواهد بود که با استفاده از آن بتوان میان این جهانها ارتباط برقرار کرد.

درک واقعیت جهان موازی بستگی شدیدی به درک انسان از زمان دارد. به گفته "کرول" ما زمان را به صورت واقعی احساس نمی کنیم، تنها شاهد گذشت آن هستیم. برای مثال گذشت زمان در هنگام یک مسابقه هیجان انگیز بسیار سریع و در سر کلاس یک درس کسل کننده کاملا کند است. یا هنگامی که فردی تلاش دارد با تاخیر در دفتر کارش حاضر نشود، دقایق برای وی با سرعتی باور نکردنی می گذرند اما چند دقیقه باقی مانده از ساعت کار به راحتی با چندین ساعت برابری می کنند.

بازگشت به آینده

"فرد آلن ولف" از دانشمندان فیزیک کوانتم نیز معتقد است زمان به شکل یک خیابان یک طرفه به نظر می آید که از گذشته به سوی حال در حرکت است، اما با در نظر گرفتن نظریه های قابل ملاحظه ای که در سطح کوانتمی ارائه شده اند، ذرات در آن واحد به سمت عقب و جلو در حرکتند. در صورتی که بتوانیم از بخش "جلو و عقب رفتن در آن واحد" صرف نظر کنیم، شانس درک بخشی از فیزیک را از خود گرفته ایم.

به گفته "ولف" زمان در ماشینهای کوانتمی به صورت مستقیم حرکت نمی کند بلکه حرکتی زیگزاگ داشته و به همین دلیل وی معتقد است امکان ساختن ماشینی که بتواند زمان را منحرف کند، وجود دارد.

به گفته "ریچارد گات" فیزیکدان دانشگاه پرینستون "سرگئی کریکالو" فضانورد روسی که در 6 ماموریت فضایی حضور داشته است نسبت به بقیه انسانهای روی زمین 48/1 ثانیه جوانتر است زیرا وی در سرعتی بسیار بالا در مدار حرکت کرده است و کم سن تر بودن نسبت به بقیه به معنی جهش به آینده و تجربه نکردن زمان حال مشابه با دیگران است. به گفته وی از جهتی می توان گفت این فضانورد به سوی آینده سفر کرده و دوباره بازگشته است!

"گات" می گوید نیوتن باور داشت زمان پدیده ای جهانی است و تمامی ساعتهای جهان به صورت یکسان حرکت می کنند. اکنون با توجه به نظریه نسبیت خصوصی اینشتین می توان گفت سفر به آینده امکان پذیر است. با در نظر گرفتن نظریه گرانش اینشتین، قوانین فیزیک از منظری که امروز آنها را درک می کنیم نشان می دهند حتی سفر در زمان به سوی گذشته نیز امکانپذیر است اما برای مشاهده امکان این سفر باید قوانین جدید فیزیکی در سطح کوانتمی فراگرفته شوند.

درک این قوانین نیز با استفاده از ذره ای فلزی و بسیار کوچک و کاسه ای مخروطی شکل آغاز شده است. در واقع فیزیکدانان دانشگاه کالیفرنیا با ابداع خود مقیاس ماشینهای کوانتمی را به ابعاد بزرگتری تغییر دادند.

بر اساس گزارش فاکس نیوز، مسئله بعدی فراگرفتن چگونگی کنترل ماشینهای کوانتمی و استفاده از آنها برای اجسام بزرگتر است. در این صورت شاید بتوان با دستکاری تنها چند الکترون کوچک به جهان موازی دست پیدا کرد.
پاسخ
#22
شاید بعضی ها فکر کنند اگه سرعت متحرک بالاتر از سرعت نور بشه جسم به گذشته سفر کنه ولی امکان پذیر نیست به فرمول زیر(عکس) توجه کنید
[ATTACH=CONFIG]1714[/ATTACH]
t=زمان در متحرک با سرعت بالا
t[SUB]0[/SUB]=زمان در زمین
v=سرعت
c=سرعت نور(۲۹۹،۷۹۲،۴۵۸)
اگه یکم توجه کنید میبینید وقتی سرعت متحرک بیشتر از ۲۹۹،۷۹۲،۴۵۸m/s بشه زیر رادیکال منفی میشه ومعادله جواب نداره
?understood


فایل‌های پیوست
.jpg   Untitled.jpg (اندازه 19.94 KB / تعداد دانلود: 1)
[url=http://skyofstarrynight.mihanblog.com][/url]The world will not be destroyed by those who do evil but by those who watch them without doing anything. _ Albert Einstein

http://www.skyofstarrynight.mihanblog.com
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
چند تا سوال؟ ( سوال های نجوم و فیزیک ) M101 63 21,544 05-12-2014, 03:11 PM
آخرین ارسال: الفا جبار
ششمین همایش کشوری فیزیک و نجوم مرکز سمپاد اهواز – شهید بهشت reza2009zamanian 2 2,401 10-14-2010, 01:16 PM
آخرین ارسال: abadanastro
راهنمایی - تغییر رشته ارشد از صنایع به اختر فیزیک ؟؟ delbakht 3 3,113 10-08-2010, 07:15 PM
آخرین ارسال: New Astronomer
مسائل فیزیک New Astronomer 15 5,615 06-30-2010, 09:48 PM
آخرین ارسال: abadanastro
بازتابی یا شکستی؟مسئله این است! Behnam Katebi 5 2,044 05-09-2010, 09:39 PM
آخرین ارسال: drdehghani
ابعاد در ریاضی و فیزیک و در جهان و فضا akhtar shenas 1 2,052 04-13-2009, 05:09 PM
آخرین ارسال: Owl
همایش فیزیک و نجوم SETAREH 13 5,240 11-05-2008, 10:05 PM
آخرین ارسال: SETAREH

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان