ماه
#11
امروز "نیل آرمسترانگ" فردی که همه اون رو میشناسنددر سن 82 سالگی درگذشت .وی در سال 1348 ه.ش در ماموریت اپولو 11 اولین نفری بود که گام به ماه نهاد. اینجور که در متن خبر خوندم
ظاهرا قلبش مشکل داشته. از طرف خودم به خانواده ایشان و همه ی ستاره شناسان تسلیت میگم. روحش شاد .
نجومبرترینعلم دنیاست ...
پاسخ
#12
منم تسليت ميگم به خانواده ايشان
پاسخ
#13
اه، مردSad
خدا بيامرزدش
پاسخ
#14
برگرفته از خبرگزاری خبر آنلاین داغ ماه (Moondog) پدیده ای است شبیه به داغ خورشیدی (Sundog) که در اثر شکست و پراش نور سفید توسط بلورهای شش ضلعی یخ در ابرهای ارتفاع بالا اتفاق می افتد و در فاصله 23 درجه ای دیده می شود.
. ابرهایی که در ارتفاعات بالاتر جو تشکیل می شوند، معمولا از بلورهای شش وجهی آب (شبیه به مداد) تشکیل شده اند که به طور تصادفی در فضا پراکنده شده اند. پراش نور در اطراف این بلورها حلقه ای از نور را در اطراف ماه تشکیل می دهد که شعاع آن 11 درجه است و به آن هاله ماه می گویند. در مناطقی که میزان بخار آب در هوا بسیار زیاد است (مانند نواحی ساحلی)، حلقه هایی رنگی در اطراف ماه دیده می ‎شود که به آن خرمن ماه می گویند؛ اما در شرایطی خاص، بازتاب نور از بلورهای یخی که موازی یا عمود بر افق قرار گرفته اند، تجمعی از نورهای تشکیل دهنده سفید (بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز) را در فاصله 23 درجه ای از ماه و در راستای موازی یا عمود بر افق ایجاد می کند که به آن، داغ ماه می گویند.درست است در این پدیده نیز طیفی از رنگ دیده می شود، اما ماهیت این پدیده با رنگین کمانی که به هنگام باران دیده می شود، متفاوت است. در رنگین کمان، پرتوهای نور از پشت ناظر به قطره می‎تابند، درون آن شکسته و بازتاب شده و به صورت حلقه ای رنگی به سمت ناظر برمی گردند؛ درحالی که در پدیده هاله یا داغ ماه، نور ماه در مسیر رسیدن به ناظر در اطراف بلورها و ریزقطرات دچار پراش شده، متفرق می‎شود و به شکل حلقه ای در اطراف ماه ظاهر می‎شود.سه شب پیش،(تاریخ درج خبر 7 شهریور 91) باری استرلینگ از هیستون در انگلستان ای عکس را از داغ ماه ثبت کرد. ماه در سمت راست و داغ ماه به صورت لکه ای رنگین در سمت چپ تصویر و به فاصله 23 درجه از ماه (46 برابر قطر ظاهری ماه) دیده می شود.
[عکس: IMAGE634817806001477601.jpg]
این همه عکس می و نقش نگارین که نمود / یک فروغ رخ ساقی است که در جام افتاد
حافظ
پاسخ
#15
وجود یخ در قطب جنوبی ماه/ آب یخزده در گودالهای تاریک ماه


دانشمندان آمریکایی اظهار داشتند که مدارپیمای اکتشافی قمری ناسا تکه هایی از یخ کشف کرده که شاید 5 تا 10 درصد از مواد دیواره های یک دهانه برخوردی را تشکیل داده باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بردلی تامسون که ریاست این تحقیقات را برعهده داشته، گفت: ستاره شناسان با استفاده از یک ابزار رادار در مدارپیمای اکتشافی قمری ناسا میزان یخی را که احتمالا در دهانه برخوردی شاکلتون نزدیک قطب جنوب ماه کشف می شود را تخمین زده اند.

نام این دهانه به احترام ارنست شاکلتون کاشف قطب جنوب گذاشته شده و عرض آن 19 کیلومتر و عمق آن 3 کیلومتر است که می توان گفت عمق آن هم اندازه عمق اقیانوسهای زمین است.

داخل این دهانه های قطبی ماه تقریبا تاریکی همیشگی وجود دارد که آنها را به گودالهای سرد تبدیل کرده که مدتها است دانشمندان تصور می کنند در اعماق این گودالها آب یخزده وجود دارد.

دهانه شاکلتون در قطب جنوبی ماه که برخی از دانشمندان از وجود یخ در آن خبر داده اند.

نتایج این تحقیقات در مجله مقاله های تحقیقی جئوفیزیکی منتشر شده است.

محققان اظهار داشتند: مشاهدات یک نشانه رادار قطبی شده و ارتقا یافته را نشان می دهد که به وجود میزان اندکی از یخ در دیواره های شیب دار این دهانه اشاره می کند.

بن بوسی از آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جان هاپکینز اظهار داشت: داخل این دهانه سایه های دائمی و تاریکیهای همیشگی وجود دارد، اما علاوه بر این تاریکی در این دهانه سرمایی وجود دارد که تشکیل یخ در آن را ممکن می کند.

این نتایج از این باور دانشمندان که داخل دهانه های برخوردی قطبی ماه آب وجود دارد پشتیبانی می کند، اگرچه براساس اظهارات محققان میزان این آب چندان قابل توجه نیست، اما آنها از مدتها قبل بر این باور بودند که در این دهانه ها آب وجود دارد.

تامسون اظهار داشت: داخل این دهانه برخوردی ما شواهدی از وجود یخچالهای طبیعی چون یخچالهایی که در زمین وجود دارد مشاهده نمی شود. این یخهای منجمد سیگنال رادار بزرگی دارند.

دانشمندان با بررسی دهانه شاکلتون با جزئیات بی سابقه شواهدی از وجود یخ در داخل این دهانه را در اختیار دارند.

مدارپیمای اکتشافی قمری ناسا با نور لیزری مادون قرمز مشخص کرده است که داخل این دهانه آب وجود دارد. سطح این دهانه نیز انعکاسی تر از سایر دهانه های اطراف خود است که این امر القا کننده این مفهوم است که داخل این دهانه یخ وجود دارد.
«اهورامزدا گفت ای زرتشت اسپنتمان تو نباید که عهد و پیمان بشکنی
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و
نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی
چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک»
مهریشت فقره 2
پاسخ
#16
راستی تا به حال شنیدید بگن در ماه موجود فضایی زندگی میکنه؟
آیا تا به حال انقدر ماه مثل مریخ مهم بوده؟ البته از نظر وجود موجودات فضایی.
آیا ثابت شده که در ماه معادن بزرگ وجود داشته باشه مثل ( آهن _ نیکل _ کروم _ نقره _ آلمینیوم _ کبالت _ منیزیم _ آهک و حتی طلا و نقره ) البته ساختار ماه تا هستشو میدونم و میدونم حرفام یخورده عجیب و شاید هم مسخرس اما دانستن بهتر از ندونستنه ممنون:d
پاسخ
#17
خب معلومه مهم تر نبوده چون تا حالا حدود بیست نفر ادم در طی شش ماموریت رفتن به ماه پس باید ابهامات کمتری در مورد اون وجود داشته باشد و اینکه قبلا حدس میزند موجوداتی رو سطح مریخ زندگی میکنند که مربوط به کانال های ابی بوده پس توجه ها بیشتر به سوی مریخ جلب شده
«اهورامزدا گفت ای زرتشت اسپنتمان تو نباید که عهد و پیمان بشکنی
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و
نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی
چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک»
مهریشت فقره 2
پاسخ
#18
نمیدونم شاید همچین معادنی وجود داشته باشن، چون جنس ماه و زمین تقریبا یکسانه.
پاسخ
#19
اگر در ماه معادن وجود داره یا ممکنه وجود داشته باشه پس چرا دانشمندان هیچ تلاشی برای اثبات وجود یا غیر وجود اونا نمیکنن:confused: بخاطر اینکه این معادن در سیاستهای اقتصادی زمین خیلی مفیده اما بجای اون به مریخ فضا پیما و ماهواره و غیره میفرستند:-(
به گفته هلیا خانوم 20 تا آدم تا به حال به ماه رفته اما فایده ای نداره باید حداقل 20000 آدم همراه با آخرین تکنولوژی های روز دنیا به ماه بره تا شاید اسرار ماه رو بفهمند و بتونه برای زمین مفید باشهBig Grin
پاسخ
#20
خب این معادن اگرم وجود داشته باشن احتمالا تو عمقای زیاد هستن که تا حالا اشکار نشدن و اگر اینجوری باشه برداشت ازشون به صرفه نیست.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان