ارسالها: 129
موضوعها: 13
تاریخ عضویت: Feb 2006
به دلیل حرکت خاص هسته سیارات که منشا میدان مغناطیسی اوناست میدان مغناطیسی هر 10 تا 100 هزار سال یک بار قطبهاشو عوض میکنه با نزدیک شدن قطبها به استوا میدان مغناطیسی سیاره ضعیف تر و به صفر نزدیک میشه. زاویه قطب مغناطیسی زمین 12 درجه است و مال مریخ احتمالا روی استواست و میدانش تقریبا صفره.
ارغنون ساز فلک رهزن اهل هنر است . . .
biyusa.blogfa.com
ارسالها: 73
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2008
Monoceros نوشته: به دلیل حرکت خاص هسته سیارات که منشا میدان مغناطیسی اوناست میدان مغناطیسی هر 10 تا 100 هزار سال یک بار قطبهاشو عوض میکنه با نزدیک شدن قطبها به استوا میدان مغناطیسی سیاره ضعیف تر و به صفر نزدیک میشه. زاویه قطب مغناطیسی زمین 12 درجه است و مال مریخ احتمالا روی استواست و میدانش تقریبا صفره.
ببخشید این اتفاق برای زمین هم خواهد افتاد ؟
پیروز باشید
"والسَماءَ بَنَیناها باَیدٍ وَ اِنا لَمُوسِعُونَ"
آسمان را با دست قدرت خویش بنا نهادیم و بی وقفه بر وسعت آن می افزاییم...
هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ...
http://www.m31galaxy.blogfa.com
ارسالها: 420
موضوعها: 14
تاریخ عضویت: Jun 2007
بله ، برای زمین هم خواهد افتاد بطوری که الان شاهد تغیر قطب ها هستیم اما دوستان جاذبه یک سیاره هیچ گته صفر نمی شود و مریخ هم جاذبه ای دارد و طرح این سوال از همان اول اشتباه بود!
ارسالها: 333
موضوعها: 132
تاریخ عضویت: Jan 2007
کانالهای مریخی
شبکه ای فرضی از خطوط سیاه بر سطح سیاره مریخ که توسط بعضی رصدکنندگان از سالهای 1870 تا اوائل قرن بیستم گزارش می شدند. در سال 1877 گیووانی شیاپارلی خطوطی بسیار باریک در نقشه های خوداز سطح مریخ ترسیم نمود وآنهارا canali نامید که در زبان ایتالیایی به معنای کانل می باشد.زمانی که این نقشه ها واخبار مربوطه به زبان انگلیسی ترجمه شد عنوان کانال برای آنهاانتخاب شد که فکر یک سازه مصنوعی را در ذهن القاءمی کرد وهمین موجب بوجود آمدن جنجال کانالهای مریخی شد. یکی از طرفداران سر سخت نظریه کانالها پرسیوال لاول نام داشت. او در خانواده ثروتمند و با نفوذی در شهر بستون آمریکا متولد شده بود و خواهرش یک شاعر محترم و معروفی بود. لاول در سال 1880 میلادی دریافت که شیپارلی بینایی خود را از دست داده است. از آن پس او نقش یک نظریه پرداز پیشرو را در زمینه کانالهای مریخ به عهده گرفت. لاول و دوستانش هزینه ساختن رصدخانه ای را تقبل کردند و آن را به مطالعه مریخ اختصاص دادند. رصدخانه لاول در فلاگ استاف ایالت آریزونا به بهترین تلسکوپ انعکاسی 61 سانتیمتری آن زمان مجهز شد.
در اواخر قرن نوزدهم میلادی تعداد کانالهای لاول چهار برابر کانالهایی بود که توسط شیا پارلی ترسیم شده بود. او این کانالها را به صورت یک شبکه به کل سیاره مریخ گسترش داد.
لاول اعتقاد داشت که این کانالها توسط یک تمدن پیشرفته ساخته شده است.
تنها زمانی که سفینه مارینر به ارسال تصاویر واقعی آنها پرداخت مسئله کانال ها حل شد وهمه متقاعد شدند که آنها عارضه هایی طبیعی هستند.اکنون مشخص شده که آنچه که بعضی از رصدکنندگان گزارش می کرده اند ناشی ازکوچک بودن قرص مریخ, کیفیت پایین دستگاههای رصدی وتفسیر اشتباه مغزی بوده است.
هرکجا هستم باشم ، آسمان مال من است!
ارسالها: 139
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Jun 2010
چرا دي اكسيد كربن جو مريخ فشرده مي شود :wink:
ارسالها: 32
موضوعها: 10
تاریخ عضویت: Jun 2010
مریخ اگر جاذبه نداشته باشه پس نباید اتمسفری هم داشته باشه و حتی ممکنه از هم متلاشی بشه مگه میشه یک سیاره جاذبه نداشته باشه اصلا جاذبه باعث بوجود آمدن کهکشانها و ... شده !
hock:
شاید مریخ سیاره ای بوده که حیات داشته و به دلیل جابجایی مدار و محور خودش به این روز افتاده !
ارسالها: 32
موضوعها: 10
تاریخ عضویت: Jun 2010
تصاویر جدید مدارگرد شناسایی مریخ گودال تاریك و بسیار عجیبی را در سطح مریخ آشكار كرد .
به عقیده دانشمندان، نقطه سیاهی كه در تصویر مشاهده می شود می تواند یك حفره عمیق باشد در غیر این صورت سطح همواری از گدازه های آتشفشانی است.
دانشمندان هنوز به ماهیت حقیقی این لكه سیاه پی نبرده اند اما آنچه مسلم است این است كه آن یك دهانه برخوردی نیست زیرا هیچ گونه لبه ای برای این گودال در تصویر مشاهده نمی شود.
به نوشته پارس اسکای، از آنجا كه نور خورشید در اعماق این گودال فرو می رود و هیچ بازگشتی برای آن وجود ندارد دانشندان احتمال می دهند كه با یك گودال عمیق روبرو هستند این گودال احتمالا حفره ای است كه سقف آن فرو ریخته و یا چاله ای با شیب عمودی بسیار زیاد.
ماهیت این حفره هر چه باشد نمی تواند از تعجب دانشمندان كم كند زیرا این تنها نمونه كشف شده نیست و تاكنون هفت نمونه مشابه در مریخ پیدا شده اند.
برخی به وجود یک تمدن زیرزمینی در مریخ معتقدند ! نمونه این تمدن های زیرزمینی در کره زمین بسیار است که برخی از محققین اعتقاد دارند که این تمدن ها مربوط به موجودات فرازمینی بوده ! :?:
ارسالها: 403
موضوعها: 12
تاریخ عضویت: Mar 2010
اصلا كي گفته جاذبه نداره؟
hock:
داره خوبشم داره من و تويه انسان هم جاذبه داريم چه برسه به اون سياره زمين و زهره داراي ميدان قوي مقناطسي هستند كه جلوگيري مي كنه از اين كه باد ها و طوفان هاي خورشيدي بر جوه اين دو سياره اثري بگذاره اما مريخ هم جاذبه ي كمي داره كه ون هم به خاطر اندازه ي كوچيكشه و هم ميدان مقناطيسي يه قويي نداره كه بتونه در مقابل باد ها و طوفان هاي خورشيدي مقاومت كنه و به هميد دليله كه به اين حال و روز افتاده
تا مرهم زخم کهنه ما نمک است
هر سو که نگاه می*کنم قاصدک است
من ماندم و یک درد به نام*ِ پرواز
این درد میان مَردها مشترک است
ارسالها: 195
موضوعها: 8
تاریخ عضویت: Jul 2010
طبق قانون جاذبه ی نیوتون هر جرمی دارای یک نیروی جاذبس.مریخم یه جرمه و به سایر اجرام نیروی جاذبه وارد میکنم. حتی منم الآن به شما نیرو وارد میکنم!
پس این قضیه یه چیز محاله و احتمالا منظور همون میدان مغناطیسی مریخه
به آسمان مینگرم.
دنباله داری را میبینم!
به سمت خورشید در حرکت است..
به اطرافم مینگرم،نوری به سمت من در حرکت است!
آه چه سعادتی...
ارسالها: 7
موضوعها: 4
تاریخ عضویت: Aug 2011
کوه المپوس بزرگترین آتشفشان در منظومه ی شمسی است.دره ی والس مارینریس به اندازه ی سرتاسر ایالت متحده آمریکا است.اگر کلاهک یخی بزرگ قطب جنوب مریخ ذوب شود بخشی از این سیاره را آب فرا میگیرد.