موضوعها: 13
خب اشکال نداره که کسی مطمئن نیست 8) دیگه مثل پست قبلی نمی تونم بگم که :
کسی از دوستان به مدار زمین نرفته؟ :lol:
ولی نظرم اینه که کهکشان بی تردید سیاه و سفید نیست.
رویاها نزدیک اند اما در پس غبار ناامیدی...
موضوعها: 20
قطعا همینطوره
hock:
تعجب نکنید.روی سخنم با بلدر بود که گفته:
-حتما همونجوری سیاه سفید دیده میشه دیگه-
موضوعها: 51
پس به نظر شما جو راه شیری رو از رنگی به سیاه سفید تبدیل می کنه؟
موضوعها: 6
رنگ هایی که در عکس ها می بینیم بیشتر به خاطر نوردهی طولانی هستند و دلیل اینکه ما در اکثر مواقع راه شیری را به رنگ سفید می بینیم این است که چشم ما در تاریکی بر نور های سفید و ابی بیشتر حساس است اما اگر به چشمانمان فرصت دهیم تا به تاریکی عادت کنند و سلولهاي ميله اي چشم مقداري rhodops بسازند ما می توانیم مقداری از رنگ های راه شیری را تشخیص دهیم .من خودم رنگ بنفش – قهوه ای راه شیری رو تو ماراتن مسیه (سه قلعه) تشخیص می دادم.
شما وقتی 15 دقیقه در تاریکی باشید ممکن است فکر کنید که چشمانتان کاملا به تاریکی عادت کرده اما آزمایش ها نشان می دهد که طی 15 ذقیقه دوم چشم های شما دوبار بیشتر به نور حساس می شوند . چشم ها به کندی طی 90 دقیقه یا بیشتر به تاریکی کاملا عادت خواهند کرد.
موضوعها: 20
در عکاسی از نواحی پر ستاره اسمان اگر پایه ای ردیاب داشته باشیم میتوانیم تا ده دقیقه هم در عکاسی از کهکشان راه شیری نوردهی داشته باشیم ولی در غیر اینصورت با لنزهایی در حدود 100mm در حدود 9 ثانیه و این زمان برای لنز های بزرگتر یا کوچکتر به صورت تصاعدی کم یا زیاد خواهد شد.
iya2009 نوشته: رنگ هایی که در عکس ها می بینیم بیشتر به خاطر نوردهی طولانی هستند و دلیل اینکه ما در اکثر مواقع راه شیری را به رنگ سفید می بینیم این است که چشم ما در تاریکی بر نور های سفید و ابی بیشتر حساس است اما اگر به چشمانمان فرصت دهیم تا به تاریکی عادت کنند و سلولهاي ميله اي چشم مقداري rhodops بسازند ما می توانیم مقداری از رنگ های راه شیری را تشخیص دهیم .من خودم رنگ بنفش – قهوه ای راه شیری رو تو ماراتن مسیه (سه قلعه) تشخیص می دادم.
شما وقتی 15 دقیقه در تاریکی باشید ممکن است فکر کنید که چشمانتان کاملا به تاریکی عادت کرده اما آزمایش ها نشان می دهد که طی 15 ذقیقه دوم چشم های شما دوبار بیشتر به نور حساس می شوند . چشم ها به کندی طی 90 دقیقه یا بیشتر به تاریکی کاملا عادت خواهند کرد.
از همه دوستان و بخصوص از iya2009 بخاطر پاسخ خوبش ممنون.
موضوعها: 92
من یه بار توی مسافرت که اتوبوس نگه داشت راه شیری رو دیدم که بصورت یه نوار باریک بود و رنگش آبی مایل به همون شیری بود ! حالا به نظرتون خفن تر از این هم دیده میشه ؟
roobahak نوشته: از همه دوستان و بخصوص از iya2009 بخاطر پاسخ خوبش ممنون.
خواهش می کنم
abadanastro نوشته: من یه بار توی مسافرت که اتوبوس نگه داشت راه شیری رو دیدم که بصورت یه نوار باریک بود و رنگش آبی مایل به همون شیری بود ! حالا به نظرتون خفن تر از این هم دیده میشه ؟
من که گفتم راه شیری رو به رنگ بنفش-قهوی ای دیدم(البته خیلی کمرنگ)